zondag 5 februari 2012

Zwemmen in ..

Vrijdag 3 februari 2012 - middag (hopelijk mailen ze hiervan ook snel de foto's)

Op het lijstje van de bagage stond ook: zwemkleding. Ik dacht (Thea van Bokhoven) dat het een grapje was. Volgens mij is het namelijk veel te koud om te zwemmen in de Weissensee. Maar het was geen grapje, want in Spittal is een prachtig zwembad.

Hier volgt het verslag van Mevr. de Groot en Mevr. Copini:

Eerst op zoek gegaan naar een passende en leuke bikini voor Didi. We gingen tig winkels af. We konden maar niks vinden.  Een man verwees ons naar een winkel. Daar zijn we gelukkig geslaagd. Een blauwe met leuke streepjes.
Bibberend van kou op zoek naar bikini voor Didi.

Toen we terug waren zijn we in de auto gesprongen op naar het zwembad. We waren verkeerd gereden, dus het duurde wat langer.

Het zag er superdeluxe uit. Er stonden veel bedden langs de kant.  Didi, Mart, Yannick Danny en Judith gingen vaak van de glijbaan. Woooww Didi ging echt super hard dat zag er echt funny uit. 
Er kwam gelukkig plek vrij in het  bubbelbad daar gingen we zitten.  Er zat een jongen. Zijn ogen leken op die van zijn vader en zijn neus leek op die van zijn moeder. Katie heeft met die jongen gezellig zitten socializen .

 Juffrouw Judith de Groot is met een leuke,sexy man op de foto geweest! Het was tijd om uit het bad te gaan. We zijn bij het restaurant van het zwembad gaan eten. Lekkere pizza’s en pasta’s. Het was heerlijk! Super afgemat zijn we onder de wol gekropen. Het was een geslaagde dag!


Lekker weer even bubbelen met z'n allen!


1 opmerking:

  1. Grote Soms zie ik heel mooi en makkelijk gemaakt blogs, maar in de meeste opzichten zijn ze zeer nuttig zijn als uw blog.
    http://www.interbaden.nl/ligbaden/whirlpool.html

    BeantwoordenVerwijderen