donderdag 9 februari 2012

De laatste avond

Het is allemaal weer supersnel voorbij gegaan. Onze leerlingen eigenlijk net kennis gemaakt met de Franse leerlingen en nu is het al weer bijna tijd om afscheid te nemen. Gelukkig komen over een paar week (4 tot en 10 maart) een viertal leerlingen van de Franse school van Mme Maïté Waroquier naar Nederland. Dat wordt hartstikke leuk!

Hier het verslag van de laatste avond door Mevr. Judith de Groot:


Na dit “goddelijke maal” hadden wel zin om lekker gaan zwemmen. De Franse boys mochten ook mee maar hadden geen bathingsuit dus zwommen zij in hun mooie, sexy boxershort. In het zwembad was ook een leuke glijbaan. Natuurlijk gingen daar met z’n alle vanaf behalve Dylan (Frans) en Dorian (je zegt Dorrejan Frans) wel met die lieve Gabrielle (ook Frans). Maar zonder hun was het ook kei leuk. Als je het goed deed kwam je met een harde knal er uit geperst. Na het omkleden gingen we even drinken in het café/restaurant (waar we al 3 dagen gegeten hebben, omdat we ook op “Taxi Sanny” moesten wachten. 
 Toen we terug gingen naar het Kolpinghaus gingen we in het frans zingen ( HOPPACEE HOPPACEE). Toen we thuis kwamen was een van de Franse Boys zijn tas vergeten bij het zwembad. Dus Sanny rijdt terug met de Franse boy. Na het eten gingen we naar boven om onze koffers in te pakken. Daarna gingen we naar bed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten